Kunstenmakers voor volwassenen

 

Kunstenmakers voor volwassenen

Kunstenmakers heeft de afgelopen 10 jaar cursussen aan kinderen gegeven. Kunstenmakers is er nu ook voor volwassenen.

Het zal u vast wel eens gebeuren dat u iets wilt maken, maar daar het gereedschap niet voor heeft en het dan maar laat, omdat aanschaf te duur is. Kunstenmakers geeft u de kans om met aanwezig gereedschap aan uw wensen te voldoen.

Het is mogelijk om gebruik te maken van allerlei gereedschappen, te werken aan leuke opdrachten, boetseren en glazuren (af te bakken in aanwezige kleioven), werken met speksteen, schilderen op doek met olieverf of acrylverf, houtbewerken, batikken, naaien op de naaimachine, etc

U hoeft geen talentvolle knutselaar, beeldhouwer, of schilder te zijn om naar de lessen te komen. Door mijn jarenlange ervaring als vakleerkracht beeldende vorming geef ik graag instructie, aanwijzingen of opdrachten.


Door middel van een strippenkaart kunt u zelf bepalen wanneer u naar de les komt. Kunstenmakers is iedere woensdag open van 19:30 tot 21:30 uur.


Heeft u zin in een paar uurtjes per week te knutselen in een inspirerende omgeving met verschillende technieken, geeft u zich dan snel op. Dit kunt u doen door een mail te sturen naar Marion-Ellen van ‘t Hert    mvanthert@kunstenmakersopzolder.nl


adres: 1ste Montessorischool de Wielewaal

Corellistraat 1

1077HA Amsterdam (oud-zuid)Kosten voor 10 strippen €200,- materiaal is inbegrepen.